Gala Performerilor!Primăria Târgoviște a premiat, vineri, 24 iulie, în cadrul celei de-a patra ediții a „Galei Performanței în Educația Târgovișteană”, 38 de elevi și profesori îndrumători.

Aceștia au obținut media 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, dar și locurile 1, 2, 3 și mențiuni, la olimpiadele și concursurile școlare naționale.

„Chiar dacă ne confruntăm cu pandemia de COVID-19, care și-a pus amprenta pe desfășurarea procesului educațional sau poate tocmai din acest motiv, nu am vrut că acest an să treacă fără a ne arată prețuirea pentru performerii școlii targovistene, adevărate modele, copii și profesori, care prin muncă și dăruire, au devenit cei mai buni dintre cei buni.

În cadrul galei, am premiat 38 de elevi și profesori îndrumători, în urmă obținerii mediei 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, dar și a locurilor 1, 2, 3, precum și a mențiunilor, la olimpiadele și concursurile școlare naționale”, a precizat primarul Cristian Stan.

Similar Suggestions

Modificări aduse în programul de transport public în comun
Străzile din Târgoviște, spălate cu detergent special
Târgoviștenii au mers, pentru prima dată, cu Mercedes Citaro Hybrid
Drum lărgit pe 4 benzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și Dâmbovița Mall
Mâine, 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%