Centura Târgoviștei: Au fost semnate 5 contracte de execuție de lucrări


24 octombrie 2019

Una dintre problemele mari în ceea ce privește infrastructura Municipiului Târgoviște este pe cale să devină amintire. Joi, 24 octombrie, au fost semnate toate cele 5 contracte de execuție de lucrări care vizează modernizarea și reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște.

Noua strategie de contractare aplicată și împărțirea în 5 loturi a proiectului au fost determinate de necesitatea de a se lucra simultan, de către mai mulți constructori, astfel încât investiția să avanseze foarte rapid.

Termenele de execuție sunt cuprinse între 6 și 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje și poduri rutiere), iar lucrările vor debuta în câteva zile.

„Am semnat și contractul de asociere dintre Municipiul Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, asociere prin care Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de către domnul președinte Alexandru Oprea, înțelegând importanța demersului nostru, contribuie cu suma de 3.000.000 lei la realizarea proiectului menționat. Doresc să îi asigur pe toți târgoviștenii că vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a duce la bun sfârșit zecile de investiții aflate în derulare în municipiul Târgoviște în acest moment, în vederea asigurării unei dezvoltări accentuate și durabile a orașului în care ne-am născut, trăim și ne creștem copiii”, a spus edilul Cristian Stan.

Similar Suggestions

Duminică, în ziua de votare, program normal în Transportul Public
Lucrările la arena „Eugen Popescu” sunt în toi. Se lucrează la montarea gazonului și la cele două tribune
Pasajul de pe strada "Petru Cercel", redat circulației
Când vom primi primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Hybrid
Creșa 8, „casă” modernă pentru 100 de copii