ANUNȚ Lucrări de asfaltare pe Strada Calea Ialomiței


Ca urmare a degradărilor apărute pe strada Calea Ialomiței, la nivelul covorului asfaltic, Primăria Municipiului Târgoviște a decis ca stratul de uzură să fie refăcut integral pe întreaga suprafață a părții carosabile.
 
Administrația locală a luat această decizie în contextul în care, în ultimele luni, stratul de asfalt de pe strada menționată a fost peticit în mai multe locuri, iar degradarea continua.
 
Ținem să precizăm că turnarea noului strat de asfalt se face exclusiv pe cheltuiala constructorului, în baza obligației de garanție.
 
Frezarea stratului vechi de asfalt, turnarea unui nou covor asfaltic, dar și intervențiile în zona căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere, vor dura aproximativ 10 zile.
 
Regretăm disconfortul generat în legătură cu traficul rutier din zonă, însă aceasta era singura alternativă pentru a evita cârpirea repetată a drumului, coroborată cu remedierea străzii în viitor, după expirarea perioadei de garanție, suportată din bugetul local. 
 
Precizăm că nu vor fi acceptate lucrări care să nu corespundă din punct de vedere calitativ.

Similar Suggestions

Fonduri pentru reabilitarea Liceului ”Voievodul Mircea”
A început montajul primelor stații de călători moderne din Târgoviște
„Valul Renovării” - finanțare pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Târgoviște
“Soluții ITS pentru transportul urban la nivelul Municipiului Târgoviște”
“Modernizarea transportului public la nivelul zonei urbane funcționale Târgoviște prin achiziția de autobuze ecologice – etapa I”