Nora


Dates and Hours:
Host:

Bulevardul Carol I 43, Târgoviște, Romania

About

Duminică 8 mai 2022, de la orele 19:00 în Sala Studio, la producția marca Teatrul Tony Bulandra „Nora”!
 Nora este un personaj feminin controversat, cu prozeliți și contestatari, cu păreri pro și contra privind acțiunile și caracterul ei. Inițial, doar o simplă marionetă, cu personalitatea înăbușită, fără inițiative, fără puterea propriei exprimări, ajunge în punctul de cotitură existențială, momentul primei hotărâri majore. 
 Deșteptare din letargia în care trăise este relevarea propriului său EU. Păpușa de până atunci, închisă într-o colivie de lux, se autodescoperă. 
 Pentru întâia oara, Nora se vede pe sine ca ființă umană, cu propria ei conștiință și personalitate, dotată cu suflet propriu și cu capacitate de a discerne. În acel moment, ea își reneagă întreaga existență de până atunci, refuzând postura de locatară a unei case de păpuși, dorind un nou mod de viață. Ea dorește un alt concept despre viață, alte principii care să-i călăuzească existența. 
 Nora precede femeia modernă a zilelor noastre, care nu se mulțumește să fie doar o umbră în spatele unui bărbat, ci își dorește să devină o femeie de succes, cu propria ei personalitate, cu propriile ei aspirații, cu propria sa carieră.
de Henrik Ibsen
Regia: Gelu Badea
Scenografia: Mc Ranin
în distribuție: Antonia Ionescu | Lucian Pavel | Marin Grigore | Puiu Jipa | Andreea Tănase
☛ Bilete online: https://www.eventim.ro/.../nora.../performance.html
______________________________________________________
Sau aici:
 Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
 E-mail: rezervari@tonybulandra.ro
Program de lucru:
Ma – V: 09.30 -17.30
S – D: 09.30 -19.30