Mimes Fest -Teatru pentru copii


Dates and Hours:
Host:

15, Târgoviște, România

About

n perioada 28 iulie – 31 iulie 2021, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va organiza cea de-a V-a ediţie a festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”.

Pe parcursul a patru zile vor avea loc workshop-uri, ateliere de creaţie, ateliere de pictură pe faţă şi figurine din baloane, precum şi spectacole de teatru pentru copii şi tineri. 

Trupele participante la proiect sunt formate din actori tineri, o parte dintre ei elevi sau absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Aceştia vor pune în valoare, printr-o interpretare proprie, basme şi poveşti clasice, aducând la viaţă personaje îndrăgite din lumea poveştilor. 

Participanţii la festival vor avea parte şi de o experienţă deosebită, prezentarea unui spectacol de ventrilocie realizat de renumita artistă CRINA ZVOBODĂ. Aceasta este singurul artist ventriloc din România rescunocut la nivel mondial.

Locul de desfăşurare va fi Piața Mihai Viteazul din Târgoviște.

Accesul la festival este GRATUIT, în concordanță cu regulile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul Coronavirus.