Succes pentru aplicația City App, în primele 30 de zile de la momentul lansării


Aplicaţia de mobil „Targoviste City App”, o platformă interactivă lansată în data de 28 ianuarie 2020, de Primăria Târgoviște, este de un real succes. Nu mai puțin de 2.120 de utilizatori au descărcat și instalat aplicația, iar 1.600 și-au și creat un cont pentru a fi la curent cu noutățile de acolo.

Cei mai mulți, 1.711 au descărcat aplicația de pe platforma Android, în timp ce de pe iOS au descărcat aplicația 409 persoane.

Timpul mediu petrecut de utilizatori în aplicație este de 02.07 minute.

De asemenea, prin intermediul aplicației au fost sesizate de cetățeni, până astăzi, 85 de probleme (din diverse domenii), care și-au găsit rezolvarea.

Târgovişte City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informaţiile de interes din Târgovişte, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement şi timpul liber dar şi calendarul evenimentelor dedicat atât targoviştenilor cât şi vizitatorilor oraşului.

Târgovişte City App este prima aplicaţie din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecţionale între cetăţeni şi administraţia locală.

Târgovişte City App este dezvoltată de compania Eventya.

Se poate descărca gratuit de pe:
Google Play: http://bit.ly/TârgovişteCityAppAndroid
App Store: http://bit.ly/TârgovişteCityAppIOS
Sau de pe site: https://targovistecity.ro/

Similar Suggestions

Modificări aduse în programul de transport public în comun
Străzile din Târgoviște, spălate cu detergent special
Târgoviștenii au mers, pentru prima dată, cu Mercedes Citaro Hybrid
Drum lărgit pe 4 benzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și Dâmbovița Mall
Mâine, 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%