Spațiile destinate lucrului cu publicul, din cadrul Primăriei, dezinfectate și dotate cu dozatoare pe bază de senzor


Primăria Târgoviște a decis ca toate spațiile administrației publice locale targoviștene, destinate lucrului cu publicul, să fie dezinfectate și dotate cu dozatoare pe bază de senzor.

Concomitent, acțiuni de dezinfecție se realizează și în piețele agroalimentare.

Aceste activități se vor extinde și în parcuri, locuri de joacă, precum și în alte locuri publice intens frecventate.

„În același timp, în concordanță cu Hotărârea nr. 7/11.03.2019 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, programul de lucru al salariaților din cadrul administrației publice locale, care utilizează mijloace de transport în comun, a fost decalat, astfel încât venirea la program să se facă etapizat, în intervalul orar 07.00 – 09.00, iar plecarea de la locul de muncă în intervalul orar 15.00 – 17.00. Pentru evitarea aglomerației, reamintim faptul că plata impozitelor și taxelor poate fi făcută și online, accesând https://www.ghișeul.ro/ghișeul/public”, a precizat primarul Cristian Stan.

Doar miercuri, în România 15 pacienți au fost depistați pozitiv la infecție cu COVID-19. În total, din cei 44 de pacienți confirmați oficial, 18 sunt din București.

Șapte dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.

Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.

Similar Suggestions

Modificări aduse în programul de transport public în comun
Străzile din Târgoviște, spălate cu detergent special
Târgoviștenii au mers, pentru prima dată, cu Mercedes Citaro Hybrid
Drum lărgit pe 4 benzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și Dâmbovița Mall
Mâine, 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%