Spațiile destinate lucrului cu publicul, din cadrul Primăriei, dezinfectate și dotate cu dozatoare pe bază de senzor


Primăria Târgoviște a decis ca toate spațiile administrației publice locale targoviștene, destinate lucrului cu publicul, să fie dezinfectate și dotate cu dozatoare pe bază de senzor.

Concomitent, acțiuni de dezinfecție se realizează și în piețele agroalimentare.

Aceste activități se vor extinde și în parcuri, locuri de joacă, precum și în alte locuri publice intens frecventate.

„În același timp, în concordanță cu Hotărârea nr. 7/11.03.2019 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, programul de lucru al salariaților din cadrul administrației publice locale, care utilizează mijloace de transport în comun, a fost decalat, astfel încât venirea la program să se facă etapizat, în intervalul orar 07.00 – 09.00, iar plecarea de la locul de muncă în intervalul orar 15.00 – 17.00. Pentru evitarea aglomerației, reamintim faptul că plata impozitelor și taxelor poate fi făcută și online, accesând https://www.ghișeul.ro/ghișeul/public”, a precizat primarul Cristian Stan.

Doar miercuri, în România 15 pacienți au fost depistați pozitiv la infecție cu COVID-19. În total, din cei 44 de pacienți confirmați oficial, 18 sunt din București.

Șapte dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.

Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și credibile.

Similar Suggestions

Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!
Transport local gratuit pentru elevi pe raza Municipiului Târgoviște
Stadiul lucrărilor la Creșa Nr. 2
Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!