O nouă școală din Târgoviște va intra în reabilitare totală


28.01.2020

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgoviște va intra în reabilitare totală, grație unui proiect cu finanțare europeană accesat de Primărie.

Astfel, în cadrul unui proiect în valoare totală de 22.487.266, 06 lei (inclusiv TVA), se dorește realizarea următoarelor intervenții:

-REABILITAREA INTEGRALĂ A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare și exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Instalarea unui sistem de supraveghere video; Instalarea unui sistem de comunicare audio;).

-REABILITAREA SĂLII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;)

-SALA DE FESTIVITĂȚi ȘI CORP ADMINISTRATIV (în prelungirea clădirii școlii, separat printr-un rost de dilatație, se va construi un imobil format din două corpuri dreptunghiulare – corpul sălii de festivități, având 610 locuri și corpul administrativ);

-AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip; teren de badminton.

Unitatea de învățământ va beneficia și de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sala de mese, dotări sala de sport, dotări cabinete școlare, dotări sala de festivități. Lucrările sunt finanțate din fonduri europene, prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 10, "Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale", iar durata de execuție este de cel mult 24 de luni. Licitația de execuție va fi lansată în cel mult 45 de zile.

Similar Suggestions

Stadiul lucrărilor la Creșa Nr. 2
Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!
Festivalul Babel, 10-19 iunie 2022
Acțiune de dezinsecție! Prima pe anul aceasta!
Curățenie de Paște, la Târgoviște. Pot fi preluate inclusiv piese de mobilier