Moral bun pentru Chindia Târgovişte, înainte de meciul cu FC Voluntari, de astăzi, de la 17:30


Meciul dintre Chindia Târgovişte - FC Voluntari are loc, vineri, 14 februarie, de la 17:30. Confruntarea deschide etapa cu numărul 25 din Liga 1.

Ambele echipe vin cu un moral foarte bun, după ce în ultima etapă au învins echipe importante din campionat.

Chindia Târgovişte a surprins pe terenul Astrei Giurgiu, echipă pe care a învins-o cu 2-1, datorită golurile marcate de Neguţ şi Yameogo. Pentru gazde a marcat Răduţ, prea târziu, în minutul 90+2.

De cealaltă parte, FC Voluntari a dat lovitura cu Dinamo, echipă pe care a trimis-o în play-out, după 2-1. Sorescu a deschis scorul, dar Ţâră şi Tudorie au întors partida.

Înainte de startul etapei, Chindia Târgovişte e pe locul 11, cu 24 de etape, în timp ce FC Voluntari e pe 14, ultimul din Liga 1, cu 14 puncte.

În partida din tur, de pe terenul lui FC Voluntari, Chindia Târgovişte a învins cu 1-0.

Antrenorul Viorel Moldovan (foto) nu se poate baza pe Aioani, Florea și L. Mihai, toți cu probleme medicale.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil, împotriva unei contracandidate, o echipă care a început foarte bine acest an, două victorii din două meciuri, lăsând la o parte restanța pierdută cu Steaua. Ei și anul trecut au propus un fotbal de calitate, dar poate că nu au avut șansă. Au jucători buni. Noi ne dorim să legăm două victorii consecutive, după succesul de la Astra. Avem nevoie de puncte și, în același timp, să îi ținem cât mai departe de noi pe cei de la Voluntari", a precizat fostul internaționalpe afcchindia.ro

Biletele costă 15 lei la Tribuna I și 20 lei la Tribuna 0 și sunt disponibile între orele 8 și 12 la sediul clubului și de la ora 8.30 până la pauza meciului la stadionul Ilie Oană.

Similar Suggestions

Minipoligon pentru copii, mobilier wifi și multă verdeață, în cel mai mare parc din Târgoviște
Târgoviște. Stadiul lucrărilor la centură
Școala 8 își redeschide porțile de luni
Primăria Târgoviște scade factura la electricitate cu 60%, grație unui proiect european
Sala de sport de la Carabella este gata