Lucrările la Stadionul „Eugen Popescu”, în ritm alert


04.10.2019

Lucrările de reabilitare a Stadionului „Eugen Popescu” sunt în toi. În aceste zile a fost suplimentat numărul de muncitori, iar utilajele s-au apucat de realizarea structurii de rezistență a tribunei a doua, cea care a fost demolată.

Practic, vom avea o arenă fotbalistică cu totul nouă la Târgoviște, echipată cu instalație de nocturnă, tribuna I (care va fi construită pe locația fostei tribune a II a) va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuala tribună I, în general fiind îndeplinite toate condițiile pentru disputarea meciurilor de prima ligă”, a precizat primarul Cristian Stan.

Constructorul dă asigurări că până la sfârșitul anului vor fi ridicate fundațiile, va începe montarea noii tribune, vor fi confecționați stâlpii pentru nocturnă și vor fi date toate comenzile de subansamble (nocturnă, echipamente antiseismice, echipamente de încălzire/răcire/ventilație, acoperiș, scaune, sistem drenaj și încălzire gazon etc.).

Lucrările se vor finaliza în prima parte a anului viitor, asigură edilul, iar târgoviștenii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne stadioane din România.

Ridicată în anii ’70 și închisă publicului în 2013, din motive de siguranță, tribuna a fost demolată în doar câteva zile.

Betonul rezultat din demolare va fi concasat, iar materialul obținut va servi drept bază pentru parcarea de câteva sute de locuri care se va construi pe locul fostului teren de antrenament.

Arena de la Târgoviște va dispune de peste 8.000 de locuri.

Similar Suggestions

Terenul de antrenament pentru Chindia Târgoviște, aproape gata
Duminică, în ziua de votare, program normal în Transportul Public
Lucrările la arena „Eugen Popescu” sunt în toi. Se lucrează la montarea gazonului și la cele două tribune
Pasajul de pe strada "Petru Cercel", redat circulației
Când vom primi primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Hybrid