Lucrările la Stadionul „Eugen Popescu”, în ritm alert


04.10.2019

Lucrările de reabilitare a Stadionului „Eugen Popescu” sunt în toi. În aceste zile a fost suplimentat numărul de muncitori, iar utilajele s-au apucat de realizarea structurii de rezistență a tribunei a doua, cea care a fost demolată.

Practic, vom avea o arenă fotbalistică cu totul nouă la Târgoviște, echipată cu instalație de nocturnă, tribuna I (care va fi construită pe locația fostei tribune a II a) va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuala tribună I, în general fiind îndeplinite toate condițiile pentru disputarea meciurilor de prima ligă”, a precizat primarul Cristian Stan.

Constructorul dă asigurări că până la sfârșitul anului vor fi ridicate fundațiile, va începe montarea noii tribune, vor fi confecționați stâlpii pentru nocturnă și vor fi date toate comenzile de subansamble (nocturnă, echipamente antiseismice, echipamente de încălzire/răcire/ventilație, acoperiș, scaune, sistem drenaj și încălzire gazon etc.).

Lucrările se vor finaliza în prima parte a anului viitor, asigură edilul, iar târgoviștenii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne stadioane din România.

Ridicată în anii ’70 și închisă publicului în 2013, din motive de siguranță, tribuna a fost demolată în doar câteva zile.

Betonul rezultat din demolare va fi concasat, iar materialul obținut va servi drept bază pentru parcarea de câteva sute de locuri care se va construi pe locul fostului teren de antrenament.

Arena de la Târgoviște va dispune de peste 8.000 de locuri.

Similar Suggestions

Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!
Transport local gratuit pentru elevi pe raza Municipiului Târgoviște
Stadiul lucrărilor la Creșa Nr. 2
Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!