Lucrările la Dâmbovița Mall se desfășoară în ritm alert


20.01.2020

Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a efectuat o vizită împreună cu reprezentanții investitorilor pe șantierul care vizează "Dâmbovița Mall", primul mare centru comercial din Târgoviște.

✅ Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investiții private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.

✅ Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .

✅ Astfel, nu mai puțin de 6 săli de cinema, 1.500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Băneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, toate acestea reprezintă numai câteva dintre reperele proiectului.

✅ Investiția generează peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1.100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paleta foarte largă de profesii.

✅ În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare, iar execuția drumului județean de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și stradă Petru Cercel a depășit 90%.

✅ Tot în zona, Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construiește un parc pe fonduri europene și vor fi realizate locuințe ANL.

✅ Prin acest proiect, a cărui finalizare este preconizată în luna MAI‼, marcăm cea mai importantă etapă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani.

Similar Suggestions

Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!
Transport local gratuit pentru elevi pe raza Municipiului Târgoviște
Stadiul lucrărilor la Creșa Nr. 2
Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!