COVID-19 Dâmboviţa. Situaţia la zi a pandemiei, la 1 aprilie


Potrivit Prefecturii Dâmboviţa, la momentul acesta se află în izolare la domiciliu 1.302 persoane asimptomatice, au ieşit din izolare la domiciliu 1.657 persoane, iar în carantină se află, în centrele special amenajate, 127 de persoane.

Pentru că au „executat” perioada de carantină, de 14 zile, 42 persoane au putut ieşi din această măsură restrictivă.

Poliţiştii din Dâmboviţa continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă.

Echipaje mixte de poliţişti, jandarmi poliţişti locali şi cadre ale MApN au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică cât şi pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară Nr. 3 din 24.03.2020.

„Ca urmare a acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate 189 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 186.400 lei, pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare nr. 3 din 2020. În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost constituite 122 de patrule, dintre care 48 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa “Mircea cel Bătrân”. Au fost efectuate 2 însoţiri către centrele de carantină, de către poliţişti şi jandarmi. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu în cazul a 1625 de persoane”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.

Poliţiştii locali au legitimat 308 persoane, au efectuat 9 filtre auto, au verificat 159 de autovehicule şi au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3/2020, în valoare totală de 9.600 lei.

De asemenea, a fost identificată o persoană fără adăpost care a fost predată Direcţiei de Asistenţă Socială.

Au fost înregistrate, în total, 382 apeluri la numărul de telefon mobil 0730.013381, pus la dispoziţie în cadrul Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa.

Similar Suggestions

Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!
Transport local gratuit pentru elevi pe raza Municipiului Târgoviște
Stadiul lucrărilor la Creșa Nr. 2
Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!