Comandamentul de iarnă este pregătit să intervină în caz de vreme rea


03.12.2019

Comandamentul de iarnă de la nivelul Municipiului Târgoviște a fost activat în mod oficial iar autoritățile au declarat că sunt pregătite să facă față condițiilor de iarnă.

Aproximativ 300 de oameni și aproape 100 de utilaje sunt gata pentru a interveni atunci când va fi nevoie iar activitățile în municipiu să se desfășoare în condiții normale.

Stocurile de sare sunt consistente, există nisip și carburant, iar în orice moment angajații Primăriei pot interveni, în cazul în care vremea o cere.

Este vorba despre lucrători de la Direcţia de Salubritate, de la Eco Sal şi de la Municipal Construct.

De asemenea, mai putem adăuga aici şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. Directorul Direcţiei de Salubritate, Dan Badea, este cel care coordonează această activitate de deszăpezire.

„Anul acesta s-au mai achiziţionat şi utilaje speciale pentru împrăştierea antiderapant pe trotuare, care se adaugă flotei de utilaje pe care noi o avem la dispoziţie, autogreder, sărăriţă cu lamă, cisterne, încărcătoare, basculante şi aşa mai departe. Toate acestea sunt pregătite pentru intervenţie”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Similar Suggestions

Pasajul rutier dinspre Aninoasa a intrat în reabilitare
A fost semnat contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea Pieței Revoluției
Târgoviște. O altă grădiniță a fost complet reabilitată. Spații moderne pentru 280 de copii
Lucrările la Dâmbovița Mall se desfășoară în ritm alert
O nouă școală din Târgoviște va intra în reabilitare totală