Concert Paul Surugiu - FUEGO


Dates and Hours:
Host:

Str. REVOLUTIEI nr. 1-3, cod postal 130011

About

 Primăria Municipiului Târgoviște & Teatrul Tony Bulandra Târgovişte organizează în data de 8 martie 2022, ora 18:00, @ Cinema Independența un concert extraordinar dedicat Zilei Internaționale a Femeilor, concert al cărui protagonist va fi Paul Surugiu-Fuego
  Cu dor de scenă și de public, Fuego propune un concert extraordinar, cu premiere muzicale, dar și cu șlagăre bine cunoscute din repertoriul său.
  ”V-am promis că la începutul lui martie întâmpinăm primăvara împreună, cu muzica de dragoste, cu șlagărele mele și multe surprize! Voi concerta alături de band-ul meu, în cadrul spectacolului ”Te regăsesc, primăvară”! Vom aduce un strop de bună dispoziție, emoție și romantism, cântece pe care le știți și le iubiți, dar și premiere, de care sigur vă veți îndrăgosti! Va fi un concert de stare, la care vreau să uitați de probleme și pentru câteva momente să vă bucurați de muzică!” (Paul Surugiu-Fuego)
  Evenimentul va fi organizat  și se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS- coV-2.
Locație - @ Cinema Independența – marți, 8 martie 2022, ora 18:00
Doamnele beneficiază de acces gratuit la eveniment, pe bază de invitație*.
Pentru domni*, costul biletului este de 50 lei.
* În limita locurilor disponibile
______________________________________________________
Rezervări exclusiv aici:
Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
E-mail: rezervari@tonybulandra.ro
Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43
Program de lucru: M – D: 09:30 -17:30