Lucrările la arena „Eugen Popescu” sunt în toi. Se lucrează la montarea gazonului și la cele două tribuneStadionul „Eugen Popescu” pe care, de la anul, va juca echipa antrenată de Emil Săndoi - Chindia Târgoviște, este un adevărat șantier. Arena a fost „atacată” pe mai multe paliere, iar proiectantul promite un stadion spectaculos.

Pe bătrânul „Eugen Popescu” lucrările sunt în toi, potrivit Primăriei Târgoviște. Se întind rulourile de gazon, iar muncitorii lucrează la tribuna nouă, care se face de la zero. De asemenea, de câteva zile au început și lucrările de reabilitare a tribunei vechi, cu tot ceea ce însemnă desființarea gradenelor vechi și deteriorate și consolidarea stâlpilor de susținere. 

Săptămâna aceasta a început și forajul pentru sistemul de nocturnă. 

Viitoarea arenă va avea, probabil, cea mai bună suprafață de joc din țară, pentru că iarba va apuca să prindă rădăcini adânci până ce Chindia va juca primul meci din acest sezon pe arena modernizată cu fonduri de la Primăria Târgoviște. 

Suprafața de joc este una modernă. Întreagă substructură a suprafeței de joc a fost realizată după ultimele standarde, cu instalație de încălzire, sistem de drenaj și de evacuare a apelor pluviale.

Noul stadion va avea două tribune cu 8257 de locuri. Tribuna 1 va fi complet acoperită, iar parcarea se va construi pe vechiul teren de antrenament şi va avea 250 locuri.

Similar Suggestions

Situația, la zi, a lucrărilor de la Stadionul „Eugen Popescu”
Târgoviște: 42 de milioane pentru modernizarea a 2 bulevarde și 15 străzi
Dezinsecție prin pulverizare aeriană, la Târgoviște
Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!